Mihai Răzvan Ungureanu candidează la alegerile parlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Mihai Răzavan Ungureanu a anunțat, într-un interviu acordat Hotnews, că va candida la alegerile parlamentare în judeţul Iaşi pe lista unei platforme electorale construite în jurul Iniţiative Civice.

Ungureanu a răspuns unei întrebări legate de o eventuală candidatură a sa la alegerile parlamentare. „Este intenţia mea declarată iar în ceea ce priveşte colegiul evident ca primul meu gând este oraşul meu natal.", a afirmat Ungureanu.
El şi-a afirmat intenţia de a construi o platformă politică în jurul ONG-ului său, Iniţiativa Civică.

„ Că e vorba de PDL, de alte partide mai mici astăzi, Inițiativa Civică, toate acestea trebuie să se regăsească pe o platformă unica aptă ca in toamna sa angajeze candidaturi și să intre in lupta electorală pentru reprezentare în Parlament. Initiativa Civică este o parte a acestei Platforme în interiorul căreia ar trebui să se regăseasca și partide și asociații civice cu scop politic cum este Inițiativa Civică. Deasupra tuturor este această Platformă", a explicat Ungureanu.
Întrebat dacă Platforma va avea un nume, Ungureanu a răspuns afirmativ.
"Va avea un nume, va avea o siglă și aceasta trebuie discutată și va participa la alegerile din toamnă ca platformă electorală", a spus Ungureanu.

Săgeţi către conducerea PDL

Ungureanu susţine că a mers în teritoriu înainte de alegerile locale și a întâlnit oameni care erau dezamăgiți de felul în care au fost tratați de conducerea PDL.
"In ultima lună, înainte de alegeri, am cutreierat țara. Am fost în diferite organizații locale ale PDL și m-am întalnit cu militanții obișnuiți. Oameni care au aspirații limpezi, previzibile, care vor ca familia să fie bine, ca să aibă copiii la școală și să le fie bine, care stau la cozi la administrația fiscală... Acei oameni spuneau două lucruri. Am fost tratați arogant de conducerea partidului nostru", a spus Ungureanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite