Ungureanu: Am solicitat public RA-APPS clarificarea chletuielilor de protocol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Răzvan Ungureanu
Mihai Răzvan Ungureanu

Preşedintele Forţei Civice Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, astăzi, că formaţiunea pe care o conduce a înaintat RA-APPS o solicitare în baza Legii 544 prin care cere clarificări privind cheltuielile de protocol în perioada în care el a fost premier.

"Vrem să fie respectată la literă şi în spirit Legea 544 privind transparentizarea cheltuielilor publice, indiferent de Executiv, indiferent de natura cheltuielilor. Acestui comandament trebuie să i se supună inclusiv RA-APPS-ul, şi facem în sensul acesta un apel către media să nu lăsaţi aceste lucruri să treacă neobservate, ele pot fi oricând transformate în atac la persoană", a susţinut Ungureanu.

Fostul premier a fost întrebat dacă a beneficiat de vreun produs achiziţionat de RA-APPS care au fost prezentate ca fiind folosite de el.

"Dacă vă referiţi la mesele de protocol, probabil că alături de preşedintele Libanului sau de delegaţii oficiale, am mâncat cu toţii de acolo. Despre asta este vorba, nu altceva", a răspuns Ungureanu.

În momentul în care a fost întrebat dacă a folosit produse de îngrijire corporală achiziţionate din bani public, preşedintele FC a replicat: "Fiţi convins că nu este vorba de mine în această chestiune, şi răspunsul este clar negativ".

Afirmaţiile lui Unguranu vin după ce în presă au apărut informaţii legate de unele cheltuieli însemnate de protocol făcute în timpul mandatului său de premier.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite