Premierul Ungureanu îl ia pe „Ţeavă” consilier de imagine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu îl va numi consilier pe probleme de imagine pe actorul de telenovele Cătălin Căţoiu, care a mai lucrat la Guvern în mandatul de prim-ministru al lui Petre Roman, dar şi ca director de imagine şi cameraman la TVR.

Decizia de numire în funcţie nu a fost încă semnată, însă actorul a mers deja pe teren cu premierul Ungureanu la forumul IMM şi la prezentarea raportului de activitate a Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor, întâlniri care au avut loc miercuri.

Căţoiu a explicat că l-a însoţit pe Ungureanu pentru a se familiariza cu viitoarele sale atribuţii. El a mai lucrat cu Ungureanu ca şi cameraman la Ministerul Afacerilor Externe.
„Primul-ministru are o imagine foarte bună, iar eu, dacă voi prelua această funcţie, fac tot ce trebuie ca să o conservâ", a declarat, pentru Mediafax, Cătălin Căţoiu.

Actorul Cătălin Căţoiu, în vârstă de 50 de ani, a fost poreclit „Ţeavă" de prieteni, încă din copilărie. Căţoiu a jucat rolul personajului „Ţeavă" în serialul tv „Păcatele Evei", a fost membru al formaţiei de muzică Progresiv ABC, iar din 2003 a cântat în formaţia VH 2.

„Ţeavă" joacă, în prezent, în telenovela „Pariu cu viaţa" care rulează la Pro Tv.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite