Mihai Răzvan Ungureanu îşi lansează partidul politic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Răzvan Ungureanu
Mihai Răzvan Ungureanu

Fostul premier Mihai Răzvan Ungreanu a declarat că la începutul lunii septembrie va forma un nou partid politic, adăugând că se va gândi "serios" la o eventuală candidatură la alegerile prezidenţiale, conform Alpbach News.

"Da, la începutul lui septembrie", a fost răspunsul fostului premier la întrebarea dacă va forma un nou partid politic. Fiind întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale, Mihai Răzvan Ungureanu a răspuns că se va gândi "serios la această problemă până în 2014, când sunt programate alegerile prezidenţiale".

Președintele și fondatorul ICCD, Mihai-Răzvan Ungureanu, susținea recent că ONG-ul pe care-l conduce este cel mai mare din România și așteaptă răspunsul susținătorilor săi dacă este mai bine să "se transforme în partid" sau "să rămână un club, o bâzâială etică pentru partidele politice".

"La ora actuală suntem cel mai mare ONG din România. Avem aproape 15 mii de membri şi sunt convins că putem ajunge rapid şi la 100.000. Avem sedii în Bucureşti, Cluj, Timişoara, Arad, Braşov, vom avea în curând şi la Iaşi, la Constantă, la Ploieşti, vom mai avea câteva în Bucureşti şi vom acoperi toată ţara, aşa că până duminica aştept răspunsurile voastre la întrebarea: ne transformăm în partid sau rămânem un club de discuţii, o bâzâială etică pentru partidele politice?" notează Ungureanu într-o postare pe pagina de facebook a ICCD.

Fostul premier a analizat şi situaţia politică a partidelor cu care va colabora.

"PDL este un partid mare, dar care nu şi-a băut încă ultimul pahar de cucută. PNŢCD este un partid cu trecut mare, dar, din păcate, fără prezent, care îşi doreşte, desigur, un viitor. Noua Republica este un partid fără trecut, fără prezent şi fără viitor, care îşi doreşte şi el ceva", mai susține acesta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite