Mihail Boldea: Plecaţi, fraţilor, din România!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Boldea
Mihai Boldea

Deputatul Mihail Boldea a declarat, într-un interviu, că va pleca din România după finalizarea dosarului în care este acuzat de înşelăciuni cu terenuri, notează Mediafax.

Boldea a recomandat tuturor românilor să părăsească ţara, motivând că, dacă ajungi pe mâna sistemului judiciar, stai la puşcărie „până se trezeşte un domn judecător dimineaţa, relaxat, ca să se apuce să citească dosarul".

„După ce am terminat, am şi spus: nu vreau să mai candidez, nu mă mai interesează politica, nu mă interesează această mizerie din justiţie, vreau doar să plec din România.

După ce se termină acest dosar, vând ce mai am şi-am plecat, nu mai stau aici", a spus Boldea.

În legătură cu acuzaţiile aduse de DIICOT, Boldea a explicat că este un abuz al procurorilor, pe care încearcă să îl reclame din iulie 2011.

„Ceea ce am sesizat eu tuturor organelor de urmărire era faptul că se exercită abuzuri asupra persoanelor ce sunt audiate în acest dosar", a spus Mihail Boldea.

Boldea reclamă că, în dosar, sunt audiaţi foştii săi clienţi şi că s-au exercitat presiuni asupra lor.

„Presiuni psihice, ameninţări, vă arestăm, vă încătuşăm, vă facem, vă... Tot ce se poate vorbi într-un limbaj poliţienesc de anchetă ilegal, aşa încât să intimideze persoana chemată la audiere şi să dea declaraţiile aşa cum doresc dânşii", a spus Boldea.

Procurorul general, Codruţa Kovesi, a solicitat ministrului Justiţiei încuviinţarea percheziţiei domiciliare, reţinerii şi arestării preventive a deputatului Mihail Boldea, cercetat de procurorii DIICOT pentru constituire a unui grup infracţional organizat şi înşelăciune.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite