Mihai Voicu(PNL): Ungureanu nu e în baza de date a PNL. Nu are nicio legătură cu noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Purtătorul de cuvânt al PNL, Mihai Voicu, a declarat, joi, pentru Mediafax, că premierul Ungureanu nu figurează în baza de date a partidului ca membru și nu are nicio legătură cu politicile promovate de liberali.

„M-am săturat de aceste aluzii ale domnului Ungureanu şi de acum înainte le voi ignora. Adevărul este următorul, şi este public, îl cunoaşte toată lumea. Domnul Ungureanu este un premier propus de Traian Băsescu, susţinut de PDL şi aliaţii lor din majoritatea guvernamentală", a declarat Mihai Voicu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al PNL, „legăturile lui Mihai Răzvan Ungureanu cu liberalii sunt zero, atât din punctul de vedere al aparteneţei birocratice, dar şi din punct de vedere politic".

„Dânsul nu figurează în baza noastră de date ca membru, pur şi simplu. Cu toate acestea, amănuntul birocratic este secundar faţă de realitatea politică. Ce legătură are Mihai Răzvan Ungureanu cu PNL-ul. Ceea ce face el în fruntea Guvernului nu ar face niciodată liberalii. Important este că premierul nu are legătură cu noi prin politicile pe care le promovează, prin modul de comportament, prin actul de guvernare", a ţinut să menţioneze Mihai Voicu.

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, miercuri seara, la B1 TV, că se consideră în continuare membru PNL, deoarece este autosuspendat din acest partid, şi a spus, zâmbind, că îi cere preşedintelui formaţiunii liberale, Crin Antonescu, să îl invite la o şedinţă a Biroului Politic al PNL.

Şeful Guvernului a arătat că este suspendat din PNL, deci nu poate fi un membru militant, dar că se consideră în continuare membru al acestui partid şi nici nu şi-a pus problema să renunţe la autosuspendare.
„Nu am motive să demisionez din PNL", a spus Ungureanu.

În replică, liderul liberalilor, Crin Antonescu, a subliniat că Ungureanu poate participa la ședința Biroului PNL dacă ține neapărat.

„Dacă un cetățean vrea să participe șa ședință, lăsăm cetățeanul să vină la ședință", a declarat Antonescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite