Mihai Stănişoară: Ponta şi Antonescu sunt de nivelul diviziei judeţene, o dezamăgire pentru români

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Senatorul PDL Mihai Stănișoară
Senatorul PDL Mihai Stănișoară

Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară a declarat, joi, că "stânga socialistă a eşuat lamentabil" în proiectul pentru România pe care îl anunţa "cu surle şi trâmbiţe", transmiţându-le tinerilor democrat-liberali că trebuie să fie "puternici" ca să "lupte împreună".

"Acum este limpede pentru noi toţi că stânga socialistă a eşuat lamentabil în aşa-zisul proiect pentru România pe care îl anunţa cu surle şi trâmbiţe înainte de a prelua guvernarea. Tot ce am observat este că stânga socialistă nu are un proiect pentru România, nu are specialişti, nu are soluţii (...)", a susţinut Stănişoară.

Acesta a mai afirmat că Ponta şi Antonescu sunt de nivelul "diviziei judeţene", ceea ce este, până la urmă, "o dezamăgire" pentru români, informează NewsIn.

"Într-un interviu pe care îl acordam EVZ cu câteva luni în urmă, spuneam că, din nefericire pentru România, Ponta şi Antonescu, făcând o parafrază la fotbal, sunt de liga a doua. Recunosc că am greşit. Ei sunt de nivelul diviziei judeţene, poate nici acolo. Şi este până la urmă o dezamăgire, practic, dacă vreţi dincolo de politică, pentru noi toţi, pentru români", a comentat democrat-liberalul. "E limpede că viitorul nu poate fi decât unul construit de dreapta, de dreapta responsabilă, de o dreaptă care are soluţii şi care conştientizează că politica este despre construcţie şi responsabilitate, şi nu despre demagogie şi minciună", a completat el.

Stănişoară le-a transmis tinerilor democrat-liberali că trebuie să aibă ,,curaj" deoarece în PDL "bastonul de mareşal" în politică se găseşte în raniţa fiecărui tânăr. "Cred că trebuie să aveţi curajul şi determinarea să mergeţi înainte cu adevărat. În PDL bastonul de mareşal în politică se găseşte în raniţa fiecărui tânăr şi noi suntem aici, cei care astăzi suntem în conducerea partidului, pentru a vă garanta acest lucru. Avem multă încredere în dumneavoastră, ştim că sunteţi puternici şi avem nevoie ca împreună să luptăm pentru a reda românilor mândria de a fi român", le-a spus Mihai Stănişoară tinerilor de la Şcoala de Vară a OTPDL.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite