Mihaela Rădulescu, la limita legii electorale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noua emisiune moderată de Mihaela Rădulescu va număra printre invitați, candidați la alegerile locale și reprezentanți ai acestora, lucru interzis în perioada campaniei electorale, potrivit legislației audiovizuale, fapt ce a împărţit CNA în două tabere, conform paginademedia.ro.

Preşedintele CNA, Răsvan Popescu, a avut o dispută cu Narcisa Iorga, mebru în consiliu, în privinţa interpretării articolului 66 din Legea audiovizualului, care spune ca in perioada campaniei electorale politicienii sau candidatii la alegerile locale sau reprezentantii acestora nu trebuie să apară la televizor sâmbăta şi duminica.

"Dacă le interzicem să invite politicieni în weekend, asta ar însemna să blocăm România în această campanie electorală. Orice parlamentar se poate exprima în legătură cu orice eveniment, orice lege, iar asta nu intră în sfera campaniei electorale", a arătat Popescu.
De partea cealaltă, Narcisa Iorga s-a dovedit a fi intransigentă.

"Nu pot să fac negocieri cu dvs dincolo de prevederile unei legi. În perioada campaniei electorale, reprezentanţii partidelor politice au acces numai la emisiunile şi dezbaterile elctorale, de luni până vineri ", a replicat Iorga.

Un alt membru, Mihai Malaimare, este de părere că politicienii care candidează la alegerile locale trebuie să fie foarte bine cunoscuţi de electorat şi să fie prezenţi cât mai mult pe TV, inclusiv sâmbăta şi duminica.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite