Demisia Mihaelei Popa de la şefia PDL Iaşi, refuzată de BPN

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biroul Permanent Naţional (BPN) al PDL a refuzat să aprobe demisia Mihaelei Popa din funcţia de şef interimar al organizaţiei din Iaşi, aceasta urmând să conducă filiala, până la alegerile care vor avea loc la 25 septembrie.

"Demisia mea rămâne în vigoare, însă BPN nu a aprobat-o. S-a spus că nu e cazul să fie pus un nou lider, pentru că oricum se fac în curând noi alegeri", a spus Mihaela Popa, citată de Mediafax.

În cursa pentru şefia organizaţiei s-au înscris patru parlamentari: Mihaela Popa, Dumitru Oprea, Nicuşor Păduraru şi Petru Movilă, precum şi un fost lider al organizaţiei, Dan Cârlan.

Senatorul PDL Mihaela Popa şi-a anunţat în urmă cu opt zile demisia din postul de lider interimar al democrat-liberalilor ieşeni, motivând disputele şi atacurile la persoană apărute în ultima perioadă în interiorul filialei.

În ultimele săptămâni, senatorul democrat-liberal Dumitru Oprea a criticat modul în care este condusă organizaţia ieşeană a democrat-liberalilor, acuzând totodată faptul că alegerile pentru şefia PDL Iaşi au fost amânate în câteva rânduri, în mod nejustificat.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite