Mihaela Popa(PDL): Voi demisiona din Biroul Permanent al PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreședintele PDL Mihaela Popa a declarat că intenționează să demisioneze din Biroul Permanent Național al PDL, arătându-se dezamăgită de unele afirmații făcute de președintele Emil Boc, după anunțul plecării lui Sorin Frunzăverde din formațiunea democrat-liberală, notează Mediafax.

„Am fost dezamăgită de preşedintele partidului Emil Boc. El a spus că l-a numit pe Sorin Frunzăverde în funcţia de prim-vicepreşedinte, la congresul de anul trecut, lucru care nu e adevărat.

Acolo au fost nişte alegeri, iar în plus ştiu ce s-a discutat în noaptea dintre cele două zile ale congresului. Şi eu sunt vicepreşedinte, l-am susţinut pe Vasile Blaga la şefia partidului, deci ce să cred, că Boc m-a aşezat pe o listă? Mă gândesc tot mai serios ce caut eu în PDL", a afirmat, vineri seară, Mihaela Popa.

Ea a spus că nu va mai rămâne în BPN şi că îşi va da demisia din acest organism, fără a preciza când se va întâmpla acest lucru.

Ea a adăugat că plecarea lui Sorin Frunzăverde din PDL reprezintă o pierdere importantă pentru partid, întrucât acesta era un bun strateg şi un om respectat în interiorul PDL.

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, miercuri, că Sorin Frunzăverde "a abandonat şi a trădat două crezuri scrise şi nescrise ale pedeliştilor adevăraţi", primul aflându-se scris chiar în imnul partidului, respectiv "Vântul bate, apa trece, pietrele rămân".

Fostul șef al Executivului a precizat că pedeliştii mai au un crez nescris, respectiv "casa părintească nu se vinde niciodată", preşedintele PDL adăugând că "un pedelist adevărat nu îşi vinde sufletul".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite