Mazăre a preferat revista "Playboy" în locul ședinței de partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD Constanţa Radu Mazăre a explicat că nu a participat vineri la lucrările Consiliului Naţional al partidului, care se desfăşoară la Palatul Parlamentului, întrucât a avut de onorat un angajament anterior, pentru revista Playboy.

UPDATE 12.20

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a reafirmat la CN al PSD că a lipsit de la lucrările din ultimele două zile deoarece a avut programată o şedinţă de fotografie pentru Playboy pe care nu o putea refuza, însă explică faptul că oamenii îl votează pentru că îşi face treaba bine, nu pentru pictoriale.

"Vreau să îmi cer iertare că nu am putut să particip ieri şi alaltăieri la lucrări, dar aveam programată o şedinţă de fotografie pentru Playboy. Nu ştiu câţi bărbaţi de aici ar fi renunţat la nişte fotografii cu patru tinere domnişoare superbe, aranjate, pregătite, pentru şedinţa de partid. Eu n-am putut să renunţ", a spus Mazăre, prezent sâmbătă la lucrările CN al PSD.

Mazăre a povestit că a participat vineri la realizarea unui pictorial pentru Playboy, alături de patru fete, această acţiune fiind programată înainte de stabilirea şedinţei Consiliului Naţional al PSD.
Social-democratul a precizat că este primul bărbat român care face un pictorial pentru această revistă.
Liderul PSD Constanţa este cunoscut pentru apariţiile sale publice, atât la evenimente mondene, dar şi în pictoriale pentru diverse reviste.
La ora transmiterii acestei ştiri, social-democraţii sunt reuniţi la Palatul Parlamentului, în cadrul Consiliului Naţional.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite