Martin Schulz, liderul social-democraţilor din PE: „Viitorul premier al României să fie Victor Ponta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Ponta a fost prezent, miercuri seară, la Strasbourg, acolo unde a vorbit în plenul social-democraţilor din Parlamentul European.

Preşedintele PSD le-a vorbit europarlamentarilor social-democraţi despre Guvernul României şi despre situaţia din Parlament. „Este foarte greu să îndeplineşti standardele europene atunci când un guvern corupt nu este în stare să îndeplinească nişte norme fundamentale în plan intern. Preşedinta Camerei Deputaţilor, membru PDL, este cercetată penal pentru fraudarea votului la o lege esenţială, Legea Pensiilor“, a spus Ponta.

Victor Ponta a adăugat că sondajele creditează PSD cu peste 40% din intenţiile de vot. „Nu ştiu dacă este un lucru bun sau rău să ne asumăm răspunderea în aceste vremuri dificile, dar noi ne dorim ssă ajungem la guvernare după viitoarele alegeri“, a precizat acesta.

În încheiere, Martin Schulz, liderul social-democraţilor din Parlamentul European a afirmat că Ponta ar trebui să fie noul premier al României. „Ne dorim ca viitorul premier al României să se numească Victor Ponta“, a spus Schulz.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite