Marko Bela: Nu există în UDMR un curent privind ruperea coaliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele UDMR, Marko Bela, a declarat că, în formaţiunea pe care o conduce, în acest moment, nu există ''un curent'' privind ruperea coaliţiei de guvernare.

"Sunt voci importante, dar totuşi singulare în acest sens. Nu există în acest moment în UDMR un curent privind ruperea coaliţiei şi, după părerea mea, în acest moment menirea noastră ar fi să încercăm să facem treabă în Guvern, şi nu să discutăm o altă coaliţie sau o altă formulă de guvernare. Avem majoritate în Parlament şi trebuie să vă spun că adoptarea Legii Educaţiei a fost un moment important din punctul nostru de vedere, şi, ceea ce am mai spus, din partea partidelor de opoziţie eu aş aştepta clarificări privind poziţia lor faţă de Legea învăţământului şi faţă de drepturile minorităţilor", a spus Marko Bela.

Marko Bela a precizat că nu crede că în acest moment trebuie să se discute despre modificarea Legii Educaţiei.

"Dacă pe parcurs vor ieşi la iveală deficienţe sau alte probleme le vom discuta, dar cred că în acest moment trebuie să aplicăm Legea învăţământului care a fost adoptată", a explicat preşedintele UDMR.

El se află în vizită de lucru la Braşov pentru a discuta cu inspectorii maghiari din toată ţara despre aplicarea Legii Educaţiei Naţionale în teritoriu, transmite Agerpres.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite