Marko Bela câştigă mai bine la UDMR decât ca vicepremier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul UDMR Marko Bela este singurul preşedinte de partid din România care primeşte o indemnizaţie pentru acest lucru. Indemnizaţia de la UDMR este mai mare decât salariul pe care îl primeşte

Liderul UDMR Marko Bela este singurul preşedinte de partid din România care primeşte o indemnizaţie pentru acest lucru. Indemnizaţia de la UDMR este mai mare decât salariul pe care îl primeşte de la guvern.
Conform declaraţiei de avere, în 2005, Marko Bela a încasat de la casieria UDMR mai mult cu 2.159 lei noi decât de la cea a guvernului, mai precis 45.376, faţă de 43.197. În total, 88.573 lei noi. şi Laszlo Borbely, ministrul pentru lucrări publice, încasează o indemnizaţie de la UDMR de 7.352 lei, de peste şase ori mai puţin decât şeful său de partid. Nagy Zsolt, ministrul tehnologiei şi comunicaţiilor, care este vicepreşedinte executiv al UDMR, nu a încasat nicio indemnizaţie de la partid, cel puţin aşa indică declaraţia sa de avere. Din veniturile obţinute în 2005 din diferite surse, inclusiv drepturi de autor, Marko Bela şi-a deschis conturi bancare în valoare de 90.000 RON, 3.728 USD şi 16.000 de forinţi. De asemenea, şi-a cumpărat şi un autoturism Volkswagen şi un apartament în Bucureşti a cărui valoare de impozitare declarată este de 995.132.528 lei vechi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite