Marius Lucian Obreja, înlocuit la şefia AVAS cu Adrian Constantin Volintiru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Lucian Obreja a fost eliberat din funcţia de preşedinte al Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), potrivit unei decizii semnate de premierul Victor Ponta şi publicate, vineri seara, în Monitorul Oficial.

În locul lui Obreja la şefia AVAS a fost numit Adrian Constantin Volintiru.

Conform datelor de pe site-ul linkedin.com, Adrian Volintiru şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei sale în Rompetrol Downstream, alăturându-se în anul 2000 iar timp de şase ani de zile a ocupat funcţia de Director Financiar la Rafinăria Vega. În 2006 acesta a preluat conducerea departamentului Financiar al Rompetrol, urmând ca în 2008 să părăsească societatea şi să ocupe funcţia de director financiar executiv al companiei farmaceutice Relad. Ultimul loc de muncă al lui Volintiru a fost cel de Director General al producătorului de echipamente energetice şi industriale Vulcan Bucureşti, controlat de Grupul Energetic Tender al omului de afaceri Ovidiu Tender, notează NewsIn.

Marius Lucian Obreja, preşedinte al filialei teritoriale PNL a judeţului Covasna, a fost numit preşedinte AVAS în luna mai prin decizie a premierului, imediat după preluarea mandatului de către Guvernul Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite