Deputatul Marin Bobeş revine în PSD, după doi ani de PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marin Bobeş, ales deputat PSD în urma alegerilor parlamentare din 2008 şi plecat din partid un an mai târziu, a revenit în sânul social-democraţilor. După ce a dat o fugă pe la PDL, deputatul şi-a amintit acum că este „un social-democrat fidel principiilor de stânga".

"M-am întors în primul rând pentru că am o datorie faţă de PSD. Am fost ales deputat PSD şi mi se pare normal să continui alături social-democraţi. Indiferent ce s-ar întâmpla pe scena politică, voi rămâne un social-democrat fidel principiilor de stânga", a declarat Bobeş, care este deputat de Olt.
Social-democraţii l-au primit cu braţele deschise pe rătăcitorul Bobeş. "PSD apreciază iniţiativa deputatului de Olt Marin Bobeş de a reveni în partid după o scurtă perioadă de activitate sub alte culori politice. Oamenii de bună-credinţă renunţă la avantajele puterii, pentru că sunt conştienţi de răul făcut de actuala guvernare PDL şi vor să pună umărul la îndepărtarea cât mai rapidă a acesteia", se arată în comunicatul remis de PSD.
Marian Bobeş, ales deputat PSD în urmă alegerilor parlamentare din 2008, în colegiul uninominal 3 din judeţul Olt, a activat că independent între octombrie 2009 şi februarie 2010, înscriindu-se apoi în PDL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite