Marian Vanghelie: „Mă gândesc dacă să-l chem eu pe Sorin Oprescu în PSD"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Vanghelie: Dacă mă supăr, îl chem eu pe Oprescu să vină înapoi
Marian Vanghelie: Dacă mă supăr, îl chem eu pe Oprescu să vină înapoi

Vicepreşedintele PSD, Marian Vanghelie, a declarat în exclusivitate pentru „Adevărul" că ia în calcul varianta de a-l invita pe primarul general al Capitalei să se întoarcă în rândul social-democraţilor.

„Să ştiţi că, dacă mă supăr, îl chem eu pe Oprescu să vină înapoi. Chiar o să mă gândesc dacă îl chem...Că n-am o problemă..... Da' nu cred că o să le placă la conducerea partidului dacă ar veni Oprescu la Bucureşti", a răbufnit Vanghelie.

Mai citeşte şi:

Liviu Dragnea: “Îmi doresc o Alianţă cu PNL”

Ponta: Nu se pune problema unei colaborări oficializate la tribunal între PSD şi PNL

Supărarea vicelui PSD a fost stârnită de secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, care a recomandat social-democraţilor să se uite cu „foarte, foarte multă deschidere" la o eventuală revenire a lui Oprescu în PSD. Vanghelie, care speră să fie candidatul PSD pentru Bucureşti, a avut chiar o discuţie aprinsă cu Dragnea, pe holurile sediului din Kiseleff.

Surse din partid spun că subiectul ar fi fost tocmai declaraţia referitoare la Oprescu, iar secretarul general, care ar fi încercat să rămână calm, s-ar fi trezit în faţă cu un Marian Vanghelie nervos, gesticulând iritat în timp ce-şi pleda cauza. „Nu, ce discuţie....n-a fost chiar o discuţie...Păi ce să-i mai spun....Ar fi fost penibil", s-a eschivat Vanghelie.

Vicele PSD nu a ezitat însă să-l atace indirect pe Dragnea. „Unii se raportează la un anumit nivel.... Atâta pot ei să înţeleagă, cât le permite construcţia creierului lor. Au venit din provincie, dar nu pot să depăşească nivelul ăsta. Eu m-am născut în Bucureşti, pe-aici, prin „Bronx", dar am evoluat. Şi eu am o privire de ansamblu, văd ţara de sus", şi-a vărsat năduful Vanghelie.

În interviul acordat în exclusivitate pentru „Adevărul", Dragnea i-a invitat pe pedediştii „care vor avea reacţii de supărare" faţă de posibila reîntoarcere a lui Opresvu în PSD, să rememoreze reacţia sălii la prezenţa lui Oprescu la Congresul partidului. Atunci primarul general a fost primit cu urale şi ropote de aplauze.

„Văd că domnul Dragnea s-a raportat la aplauzele lui Oprescu. Păi şi ce, eu nu iau aplauze?...Eu zic că iau foarte multe", s-a împăunat vicele PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite