Deputatul Marian Avram a demisionat din PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Avram
Marian Avram

Deputatul PDL de Tulcea Marian Avram a anunţat, ieri seara, că a demisionat din partid, în urma unui conflict avut cu şeful filialei judeţene, Victor Tarhon, precizează site-ul realitatea.net.

"Am demisionat în această seară din toate funcţiile deţinute la nivel local şi din calitatea de membru al PDL. Am luat hotărârea să demisionez pentru că nu mă mai regăseam în această structură, în special la nivel local. Liderii locali, mai ales preşedintele CJ şi al organziaţiei de Tulcea au înţeles că echipa şi partidul reprezintă doar persoana sa. Atitudinea sa a culminat cu decizia de a mă muta să lucrez în alt colegiu decât cel în care am fost ales. Am discutat şi la nivel central, i s-a spus că nu e în regulă, însă a continuat să impună măsuri incorecte", a explicat Avram.

Acesta a menţionat că, îşi va continua activitatea ca deputat independent, dar va analiza posibilitatea de a se retrage din viaţa politică.

"În acest moment nu aş mai vrea să fac politică. Sunt la primul meu mandat şi deja regret anii în care profesam ca medic veterinar", a conchis Avram.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite