Marian Vanghelie: În 10 ani mă văd candidând la orice funcţie în stat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie susţine că are un plan minuţios de activitate, pe următorul deceniu, cu toţi paşii pe care îi mai are de făcut pentru a candida la funcţia supremă în stat, cea de preşedinte.

El a ţinut să precizeze că a ajuns în funcţia pe care o deţine astăzi după ce a trecut prin toate etapele, spre deosebire de alţi politicieni. "Eu, spre deosebire de alţii, m-am ridicat în carieră de jos şi am trecut prin toate etapele pe cont propriu, de multe ori, cu piedici puse de proprii mei colegi. În prezent, mă ocup de imaginea mea externă, asta e etapa momentului, vreau să îmi îmbunătăţesc permanent condiţia şi să mă ridic, în continuare, cât mai sus”, şi-a dezvăluit Vanghelie planurile.

Liderul PSD Bucureşti zice că şi-a planificat atent următorii zece ani, astfel încât  să poate accede la funcţia de preşedinte. "Vreau să bifez, cu calm şi înţelepciune, toate etapele până când, după aceşti zece ani, voi putea ataca cu succes orice funcţie în stat, inclusiv cea supremă. Nu am complexe.

S-a dus vremea când mă prezentam la televizor oricând mă chemau, chior de nesomn, neras, obosit după cine ştie ce acţiune, gata să vorbesc numai ca să mă aflu în treabă. Acum mă duc numai când aleg eu să o fac şi numai când am ceva de spus, care să merite spus” a declarat Marian Vanghelie pentru inpolitics.ro.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite