Marian Vanghelie a terminat liceul la 18 ani după ce l-a început

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, şi-a luat Bacalaureatul la 33 de ani, el dând de două ori examenul, până la obţinerea diplomei.

Marian Vanghelie a început liceul în anul 1982, la 14 ani, la Grupul Şcolar Industrial „Alexandru Sahia" din cartierul Pantelimon şi a încheiat clasa a IX-a în 1983, cu media 5,45. După un an de pauză, a absolvit clasa a X-a cu media 5,21. A urmat o pauză de mai mult de 10 ani, după care, în 1997, Marian Vanghelie s-a înscris în clasa a XI-a la Liceul „Dimitrie Bolintineanu". După 3 ani, Vanghelie încearcă să îşi ia bacalaureatul la Liceul agricol „Cezar Nicolau" din Brănesti, dar este eliminat din examen pentru că „avea surse de informare asupra sa".

Vanghelie reuşeşte să îşi ia bacalaureatul, în anul 2001, la Liceul „Mihail Kogălniceanu" din Snagov. Primarul sectorului 5 ar fi trebuit însă să se înscrie la bacalaureat la liceul la care a absolvit, iar pentru a susţine examenul la Snagov ar fi trebuit să obţină viză de flotant în judeţul Ilfov.

În martie 2005, întrebat fiind dacă şi-a rezolvat problemele legate de studii, Vanghelie a răspuns: „nu mă interesează această problemă. Nu cred că cetăţenii bucureşteni au nevoie de un profesor universitar. Ei au nevoie de un om în forţă". Amintinu-i-se că, în calitate de primar, este obligat, dacă România intră în UE, să ştie cel puţin o limbă straină, Vanghelie a răspuns: „nu ştiu dacă este un lucru atât de important. Dacă doresc să învăţ o limbă străină, nu cred că dureaza mai mult de şase luni".

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite