Vanghelie: Moş Crăciun mi-a spus că Liviu Negoiţă va avea probleme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, a vorbit, în cadrul unei emisiuni de la OTV, despre problemele pe care le-a avut Poteraş, dar şi despre vila primarului Negoiţă.

Vanghelie, care este şi preşedintele PSD Bucureşti, a precizat că are informaţii conform cărora vor apărea în presă mai multe informaţii legate de averea lui Negoiţă. „Asta îmi spunea şi Moş Crăciun, că în perioada următoare domnul Negoiţă va fi în prim-planul scenei politice. Aşa intuiesc eu. Aţi văzut, a fost Poteraş, acum e Negoiţă, cred că va fi şi Onţanu", a spus Marian Vanghelie.

Liderul PSD Bucureşti a adăugat că la sectorul 3 al Capitalei s-au întâmplat multe neregului, dirijate de Videanu şi Negoiţă, cel din urmă semnând multe contracte fără licitaţii. „Videanu dirija o mare parte din banii de la Primăria Capitalei către Primăria Sectorului 3. De aia şi ieşea la un moment dat Negoiţă ca fiind primarul care poate într-adevar să facă foarte multe lucruri frumoase", a declarat Vanghelie.

Primarul sectorului 5 a vorbit şi despre vila lui Negoiţă, despre care s-a scris ăn presă în ultimul timp, precizând că este „un palat frumos". „Pe mine nu mă deranjează casa, mă deranjează faptul că Negoiţă a minţit cu nonşalanţă în campania din 2004. El a spus că nu cunoaşte a cui este casa şi că îşi dă demisia sau nu mai participă la alegeri dacă se va dovedi că aia e casa lui. S-a dovedit că e casa lui, logic ar fi să-şi dea demisia, dacă are demnitate", a încheiat Marian Vanghelie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite