Rareş Mănescu, despre candidatura lui Becali la el în sector: Mai lipsea Borcea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rareş Mănescu
Rareş Mănescu

Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu, a declarat, la Realitatea TV, că în privinţa candidaturii lui George Becali în sectorul său, au existat discuţii recente şi că cel mai simplu lucru pentru o candidatură a acestuia la sectorul 6 este înscrierea lui în filiala liberală.

"Au fost discuţii recente. (...). Nu ne-am trezit cu domnia sa la uşă, au fost nişte discuţii, nu ştiu să vă spun mai mult, dar lucrurile sunt iniţiate de curând. (...) Pe data de 17 (octombrie - n.red ) vom lansa candidaţii, deci implicit vor fi şi listele finalizate. (...) Mai sunt mici discuţii în anumite zone, dar în parte parte listele sunt încheiate", a spus Mănescu,.

Întrebat cine mai trebuie stabilit pe listele de candidaţi ai USL la alegerile parlamentare, având în vedere că "Gigi Becali, Anghel Iordănescu" (oameni de fotbal, n.r.) au fost stabiliţi în colegiile în care vor candida, Mănescu a spus glumind că " a mai rămas Cristi Borcea".

" Aşa cum U Cluj este echipa fanion a Ardealului, aşa şi Steaua e echipa fanion a Bucureştiului", a mai menţionat Rareş Mănescu.

Becali a anunţat joi seară că va candida din partea PNL în sectorul 6, sector în care se află stadionul Ghencea, al echipei pe care o patronează.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite