Campanie de informare privind legea maidanezilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Democrat-liberalii declanşează, săptămâna viitoare, o campanie de informare la nivel naţional în ceea ce priveşte legea câinilor comunitari, în condiţiile în care comunicarea cu publicul referitor la această lege este "eronată", după cum a declarat prim-vicepreşedintele PDL Roberta Anastase.

"Pentru această lege există o majoritate constituită transpartinic şi în interesul comunităţilor locale, dar, în acelaşi timp, prin anumite demersuri politice legate de spectacolul public, este blocată. Asociat cu acest demers politic din Parlament, există şi un demers de comunicare eronat. În aceste condiţii, noi vom declanşa o campanie de informare a cetăţenilor cu privire la această lege, a prevederilor cuprinse în această lege, care noi considerăm că sunt extrem de importante", a declarat Roberta Anastase, la Ploieşti, potrivit Mediafax.

Roberta Anastase a mai spus acest proiect de lege va fi supus votului final cel mai probabil peste două săptămâni şi că, până atunci, se vor strânge semnături de susţinere din partea cetăţenilor.

Votul la Ordonanţa privind gestionarea câinilor fără stăpân a fost amânat, marţi, pentru două săptămâni, deputaţii luând această decizie cu 158 voturi "pentru", 100 "împotrivă" şi 7 abţineri, la propunerea liderului grupului PDL, Mircea Toader, făcută după o pauză de consultări.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite