"Mahalagiul" Iorgovan - rejectat din emisiunea Tuca Show

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PSD Antonie Iorgovan s-a dat, din nou, in stamba, impotriva jurnalistilor. Invitat, marti seara, la emisiunea "Tuca Show", difuzata de postul tv Antena 1, Iorgovan a facut spume incercand

Senatorul PSD Antonie Iorgovan s-a dat, din nou, in stamba, impotriva jurnalistilor. Invitat, marti seara, la emisiunea "Tuca Show", difuzata de postul tv Antena 1, Iorgovan a facut spume incercand sa-si argumenteze determinarea de a nu permite scoaterea din Codul Penal a calomniei prin presa. Degeaba au incercat ceilalti invitati, in frunte cu deputatul liberal Mona Musca, sa-i atraga atentia ca, mentinand incriminarea calomniei, Romania va face nota discordanta cu restul Europei. Avocatul unor mari infractori nu s-a sfiit sa improaste cu noroi Clubul Roman de Presa, acuzandu-l ca nu ia atitudine in cazurile de incalcare a deontologiei profesionale. Rugat de moderator sa dea un exemplu concret, Iorgovan a dovedit ca habar nu are ce inseamna si cum functioneaza principala organizatie de presa din tara. El a personalizat discutia, atacandu-l direct pe Marius Tuca si publicatia pe care o conduce, sfarsind prin a parasi studioul, dupa ce moderatorul l-a pus la punct. Redam, in continuare, un pasaj relevant al respectivului dialog. Antonie Iorgovan: Exemplu este articolul din Jurnalul National care se chema Iorgovan loveste si nu plateste! (...) Marius Tuca: Puteati sa faceti urmatoarele lucruri! Sa trimiteti un drept de replica la ziar si va asigur ca daca aveati dreptate vi-l publicam... deci nu mai aruncati cu lucruri, ziceti ca sunteti jurist?! Sunteti un mahalagiu, aia sunteti! Aruncati cu invective fara sa veniti cu o proba!
A.I.: Dumneavoastra atunci sunteti un badaran, daca eu sunt un mahalagiu!
M.T.: Eu am trecut peste badarania dumneavoastra ca ati sunat intr-o seara beat la telefon si v-am lasat in direct beat, in seara asta ati venit treaz dar v-ati comportat ca si atunci, imi pare rau ca trebuie sa va spun!
A.I.: Si mie imi pare rau! Domnule Tuca, cand eu v-am dat un exemplu...
M.T.: Care este exemplul?
A.T.: in Jurnalul National pe care il conduceti...
M.T.: Si v-am spus!
A.I.: La care nu ati vrut sa dati replica!
M.T.: Nu mi-ati trimis nici un drept la replica!
A.I.: Documentati-va!
M.T.: Daca trimiteati un drept la replica il publicam in cazul in care aveati dreptate! Daca eu consideram ca nu aveti dreptate atunci asteptam sa ma prezint in instanta si sa castigati! Multumesc mult pentru participare, la revedere!"

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite