Mădălin Voicu a fost dat afară din PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Bucureşti şi coordonator al organizaţiei de Giurgiu, Marian Vanghelie, a declarat joi că deputatul Mădălin Voicu a fost dat afară din partid, decizia fiind luată în unanimitate.

"Am avut şi nişte sincope în rândurile organizaţiei şi una dintre ele s-a numit  Mădălin Voicu. Acesta a fost dat afară din partid în unanimitate. A fost propunerea mai multor colegi din această sală, datorită faptului că în această perioadă de două-trei luni de zile, a adus deservicii atât organizaţiei municipale, unde a fost suţinut să intre pe listele PSD, cât şi la nivel naţional, preşedintelui Mircea Geoană şi altor lideri din actualul Guvern", a susţinut Vanghelie, într-o conferinţă de presă.

Primarul sectorului cinci a susţinut că decizia de a-l exclude pe Voicu are drept cauză declaraţiile sale publice. "Vă pun la dispoziţie vreo 20 de CD-uri atât din emisiunile din Giurgiu, cât şi de la emisiunile de la posturile dumneavoastră. Şi să analizaţi, să vedeţi dacă l-aţi ţine la uşă, nu în casă", a spus Vanghelie. El a mai susţinut că toată organizaţia i-a cerut excluderea lui Voicu.

Primarul a vorbit despre excluderea lui Voicu spunând că "a căzut scroafa din copac" (o parafrazare a deputatului care declarase pe 25 februarie 2009 următoarele "Cu Vanghelie am colaborat bine la Bucureşti, dar când se urcă scroafa-n pom", n.r. ). "A căzut scroafa din pom şi am tensionat atât de mult încât am creat o adrenalină prea mare", a conchis Vanghelie, relatează NewsIn.

Mădălin Voicu era membru al organizaţiei de Giurgiu şi deputat din acest judeţ. El a candidat în Giurgiu, deşi iniţial activase multă vreme la Bucureşti, din cauza neînţelegerilor cu Marian Vanghelie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite