Monica Macovei o critică pe Udrea: Propunerea de excludere a lui Preda acoperă bâlbâielile PDL Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PDL Monica Macovei a declarat, luni, că se va lupta în CNC pentru rămânerea lui Cristian Preda în partid, ea apreciind că propunerea excluderii acestuia "acoperă bâlbâielile organizatorice şi de strategie ale Organizaţiei Bucureşti".

"Cristian Preda trebuie să rămână în PDL şi mă voi lupta în Consiliul Naţional de Coordonare pentru respingerea propunerii de excludere", precizează Macovei .
Vicepreşedintele PDL apreciază că, "într-o viaţă de partid democratică, probleme au cei care nu pot accepta critici, nu cei care aduc critici".

"Propunerea excluderii lui Cristian Preda acoperă bâlbâielile organizatorice şi de strategie ale Organizaţiei Bucureşti. Nu există în Statutul PDL sau în Codul etic vreo prevedere care să permită excluderea doar pentru un moft al unui membru de partid", a mai declarat Macovei.

Ea precizează că regretă faptul că, fiind în drum spre Cluj Napoca, nu a fost prezentă, luni, la şedinţa BPN, pentru a vota împotriva acestei propuneri. "Dar în mod cert voi fi la şedinţa CNC", a spus ea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite