Macovei avertizează că pleacă din PDL, dacă partidul nu scapă de incompetenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Macovei
Monica Macovei

Vicepreşedintele PDL Monica Macovei ia în calcul plecarea din PDL, în cazul în care nu va reuşi să îşi impună proiectele legate de "integritate" şi dacă partidul nu va renunţa să mai promovoze oameni incompetenţi.

Macovei a precizat că şi-a fixat o limită de timp pentru "bătăliile" pe care le duce în PDL. Întrebată ce ar putea-o determina să demisioneze din PDL, Monica Macovei a răspuns: "Dacă se continuă politica de promovare a unor oameni care nu sunt competenţi şi care au probleme de integritate".

Macovei a susţinut, la B1Tv, că s-a opus numirii lui Gheorghe Iancu în funcţia de Avocat al Poporului, argumentând în Biroul Permanent că acesta nu este cel mai potrivit om pentru funcţia respectivă. Vicepreşedintele democrat-liberal a mai spus că a insistat foarte mult şi chiar i-a scris e-mailuri premierului Emil Boc. O altă numire contestată de Macovei este şeful CAS.

Înaintea congresului PDL din primăvară, Macovei a propus partidului adoptarea unui set de criterii de integritate, înregistrând însă o înfrângere zdrobitoare. Cu toate acesta, ea a candidat pentru funcţia de vicepreşedinte al PDL, pe care a şi obţinut-o cu sprijinul oamenilor lui Emil Boc.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite