Macovei îi scrie lui Ponta: Să aducă dovezi privind acuzaţiile mincinoase la adresa mea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul PDL Monica Macovei i-a trimis, vineri, o scrisoare premierului Victor Ponta prin care îi solicită să publice dovezile care au stat la baza afirmaţiilor calomnioase lansate în şedinţa de Guvern de miercuri.

Redăm mai jos textul intergral al scrisorii.

„Domnule Prim-ministru,

În deschiderea şedintei de Guvern de marţi, 12 septembrie 2012, aţi făcut afirmaţii false şi calomnioase la adresa mea, susţinând că aş fi „rezolvat” casa părintilor mei în justiţie şi că aş „muta dosare penale”. Aţi mai spus că „din fericire, nu toată lumea se lasă aşa uşor minţită şi manipulată”.
Pentru a nu minţi şi manipula lumea „asa usor“:

1. Vă solicit să faceţi publice dovezile pe baza cărora aţi declarat că eu aş fi intervenit în justiţie ca să „rezolv“ casa părinţilor mei.

2. Vă solicit, de asemenea, să prezentaţi public în ce cazuri şi la ce date am „mutat dosare penale“.

Este regretabil că strategia de guvernare pe care doriţi să o implementaţi este de a denigra şi arunca cu invective. Astfel de atacuri ieftine aruncate de pe poziţia de prim-ministru nu ţin poporului de foame.
Timpul pe care l-aţi petrecut în sedinţa de Guvern atacându-mă puteaţi să-l folosiţi vorbind despre soluţii la problemele economice ale ţării de pe urma cărora toţi cetăţenii suferă.
Pentru informarea corectă a opiniei publice este necesar să faceţi publice dovezile pe baza cărora aţi facut acuzaţiile de mai sus la adresa mea.

Cu stimă,
Monica Macovei,
Deputat, Parlamentul European“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite