MRU îşi face un CDR mai mic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Răzvan Ungureanu vrea să revină pe scena politică
Mihai Răzvan Ungureanu vrea să revină pe scena politică

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a arătat că, în urma rezultatelor la alegerilor locale de duminică, este un moment oportun pentru regruparea  forţelor de centru-dreapta, într-o nouă structură politică.

Ungureanu a militat şi  pentru coagularea cetăţenilor care cred în principiile autentice de dreapta „într-o forţă politică nouă în care să se regăsească partide, asociaţii, cetăţeni". „Este momentul propice al analizelor responsabile la nivelul partidelor politice existente, inclusiv în PDL, pe seama rezultatelor electorale înregistrate duminică, şi aceasta pentru că nu vrem socialism în România", a precizat Mihai Răzvan Ungureanu, pentru Mediafax. Proiectul iniţiat de fostul prim-ministru îl cuprinde şi pe democrat-liberalul Cristian Preda. Europarlamentarul PDL a declarat că Iniţiativa de Centru-Dreapta, la care lucrează împreună cu Mihai Răzvan Ungureanu, va fi lansată în câteva zile şi va viza construcţia unui proiect de tipul CDR din anii '90.

Partid, nu ONG

Preda a precizat că din noul proiect politic fac parte şi alţi membri PDL, însă a refuzat să le facă publică identitatea.  „Există mai multe persoane. Nu sunt în situaţia de a le dezvălui numele. Eu am făcut public acest angajament şi cred că şi ei îl vor face cât de curând", a spus Cristian Preda.

Europarlamentarul PDL a explicat că miza proiectului va fi una politică, nu de tip ONG. „Miza va fi politică. Nu vom milita împotriva desfrunzirii arborilor sau pentru salvarea planetei de la încălzirea globală", a adăugat el. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite