MRU: Dacă va fi nevoie, voi candida la Președinția României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezent la mitingul organizat de PDL în Piața Revoluției, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a declarat că va candida la Președinție dacă va fi nevoie. Totodată, acesta le-a cerut participanților să picheteze vineri clădirea Parlamentului.

Întrebat dacă va candida la Președinția României, fostul prim-ministru a răspuns: "Da, dacă va fi nevoie da, pentru că trebuie ca această țară să fie condusă de oameni care sunt cinstiți și sunt mulți în țara asta".

Mai mult, Ungureanu a spus că România nu e "o țară de dus în târg, este o țară mândră și demnă", notează NewsIn.

La același miting, fostul premier a însuflețit protestatarii adunați în piață spunându-le: "Ne vom uni cu toții, cu toții dorim ca în toamnă să învingem și vom învinge, împreună dreapta trebuie să învingă, aici suntem noi și milioane în toată țara".

Mihai Răzvan Ungureanu a făcut un apel către oamenii din piață și le-a cerut să picheteze Palatul Parlamentului vineri, în ziua în care forul va decide dacă îl suspendă sau nu pe Traian Băsescu din funcția de președinte al țării.

"Mâine mergeți la Parlament, pichetați Parlamentul, uitați-vă la ei când intră și când ies din clădire și făceți-le votul important în felul acesta, să știe că această țară nu e doar a lor (n.r. - a parlamentarilor)", a declarat MRU la mitingul de joi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite