MRU, despre candidatura la parlamentare: Inima mea spune Iași, argumente politice mă îndeamnă spre București

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Răzvan Ungureanu
Mihai Răzvan Ungureanu

Fostul premier, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, joi, că tinde să candideze în Iași la alegerile parlamentare din acest an, precizând însă că argumente de ordin politic îl îndeamnă spre București.

„Nu am ales încă nimic, inima mea spune Iași, orașul meu natal de care mă leagă foarte multe lucruri. Argumente de ordin politic mă îndeamnă spre București. Mai există și un alt argument: importanța pe care o dau filialelor partidului Forța Civică, acolo unde sunt filiale puternice, probabil că prezența mea va încuraja. Dar argumentul care prevalează este felul în care imaginea mea reușește să sprijine și să tragă în față Alianța, și în funcție de acest lucru voi alege locul în care să candidez", a spus Ungureanu, la B1 Tv.

Întrebat de ce a fost interzis traseismul între partidele membre ale Alianței România Dreaptă, fostul prim-ministru a răspuns: „Cred că știu cel mai bine ce înseamnă traisesm, pentru că a căzut un Guvern din cauza asta, iar PDL a avut foarte mult de suferit, ceea ce nu e drept. Acest lucru aduce în Parlament calitatea umană, care convine tuturor".

Alianţa România Dreaptă este formată din Partidul Democrat Liberal (PDL), Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (PNŢCD) şi Forţa Civică.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite