MRU candidează la alegerile din 9 decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Răzvan Ungureanu
Mihai Răzvan Ungureanu

Preşedintele Partidului Forţa Civică, Mihai-Răzvan Ungureanu, a anunţat, luni, că va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Potrivit lui Ungureanu, în prezent, conducerea formaţiunii face analize pentru a propune un număr confortabil de candidaţi viabili pentru posturile de deputaţi şi senatori. De asemenea, MRU a precizat că formaţiunea pe care o conduce se află  în negocieri cu celelalte partide care formează Alianţa România Dreaptă pentru reprezentarea la alegerile din decembrie.

Ungureanu a mai spus că formaţiunile care formează ARD vor avea o singură campanie la alegerile parlamentare.

În altă odine de idei, liderul Partidului Forţa Civică a precizat că pe listele propuse pentru parlamentare se va regăsi un număr foarte mare de oameni care nu au făcut politică şi a căror biografie „este fără probleme“.

Întrebat despre faptul că secretarul general al partidului pe care îl conduce, Ştefan Pirpiliu, şi vicepreşedintele formaţiunii Dănuţ Liga ar fi contestaţi de partenerii din alianţă pentru alegerile din iarnă, Ungureanu a subliniat că este important ceea ce interesează alianţa - victoria.

„Este nevoie de flexibilitate şi bună înţelegere“, a conchis Ungureanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite