MRU: A vorbi despre candidatul dreptei la prezidențiale este prematur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președintele Forței Civice Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, vineri seară, că momentan nu s-a discutat în cadrul alianței de dreapta despre alegerile prezidențiale și care va fi reprezentantul acesteia și consideră că acest subiect poate fi discutat după alegerile parlamentare din decembrie.

"Aici sunt câteva chestiuni de clarificat. În primul rând, a vorbi despre candidatul dreptei la prezidențiale este în opinia mea prematur. De ce? Pentru că noi nu am intrat pe asemenea subiecte în discuțiile dintre partide, dintre echipele tehnice ale partidelor, dintre negociatori, înainte de a clarifica protocolul tehnico-politic al platformei noastre, al alianței. Nu am ajuns la acest subiect", a spus președintele Forței Civice la Realitatea TV.

În al doilea rând, fostul premier consideră că acest lucru "nu reprezintă o preocupare de necesitate pe care s-o resimtă", precizând că "mult mai important în acest moment și semnificativ important pentru formațiunea politică pe care am onoarea s-o conduc de astăzi este performanța Forței Civice, performanța atât în materie de compatibitate politică cât și în materie de proiecte pe care să le poată avansa electoratului".

De asemenea, acesta a mai spus legat de acest subiect că "ce va întâmpla cu Mihai-Răzvan Ungureanu după 9 decembrie" reprezintă "o chestiune pe care o vom putea clarifica la un moment dat fără discuții".

Cât despre o eventuală pierdere a mandatului de deputat de la alegerile parlamentare, Ungureanu a precizat că "în primul rând activitatea politică va continua", explicând că "are o preofesie care reprezintă viața sa, se întâlnește cu studenți, cu doctoranzi, scrie cărți, cercetează, până la urmă este un istoric". Acesta a mai adăugat că "nu se gândește la înfrângere" ci "la succes".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite