MRU: Platforma de centru dreapta va fi prezentată electoratului în septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Mihai Răzvan Ungureanu
Mihai Răzvan Ungureanu

Platforma de centru dreapta, formată din PDL, PCD, PNȚCD, Noua Republică și Inițiativa Civică de Centru Dreapta, va fi prezentată electoratului în luna septembrie, urmând ca aceasta să participe la alegerile parlamentare din noiembrie, a declarat fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu la B1 TV.

"Procesele interne, odată încheiate, urmează ca la jumătatea lunii septembrie să ne prezentăm publicului. Alternativa pe care o oferim românilor va reprezenta munca tehnică a specialiștilor cu care fiecare dintre noi vine la masă, evident va ieși un program de guvernare", a spus Ungureanu.

Ungureanu a mai declarat că forța politică de centru dreapta va pune la punct un manifest comun care va fi prezentat în următoarele două săptămâni. Platforma promovată de fostul premier așteaptă încă să fie denumită.

"Alternativa pe care noi o oferim românilor pentru stabilitate macroeconomică, pentru stabilitate politică, pentru viitor social și recredibilizarea României va reprezenta munca specialiștilor cu care fiecare dintre noi vine la masă", a mai spus fostul premier. Ungureanu a menționat că după 20 august vor fi făcute publice numele specialiștilor care vor susține platforma de centru dreapta.

Fostul premier a declarat că încă nu s-au finalizat discuțiile legate de cine va prelua șefia noii formațiuni politice, însă a ținut să precizeze că toate partidele din componența platformei de centru dreapta sunt egale. "Suntem toți egali, lucru spus și de Vasile Blaga", a încheiat Ungureanu.

Mihai Răzvan Ungureanu este președintele Inițiativei Civice de Centru Dreapta, o asociație formată în primăvara acestui an.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite