MRU: Antonescu a intrat cu maşina USL în zid. Mulţi liberali se vor îndrepta spre noua alianţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Răzvan Ungureanu
Mihai Răzvan Ungureanu

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a făcut la The Money Channel o analiză a ultimelor evenimente politice, concluzionând că Antonescu a condus o maşină a Alianţei PSD-PNL direct în zid. Politicianul crede că mai mulţi liberali vor trece în tabăra noii alianţe.

"PNL i-a dat domnului Antonescu, în calitate de lider, o maşină de curse la cheie. El a apăsat pe acceleraţie. În faţa domniei sale un zid, a intrat cu maşina în zid (...) Domnul Antonescu este pus acum sub semnul intrebarii chiar de propriul partid, nimic neobişnuit", a declarat Ungureanu, joi seara, la The Money Channel.

Nici Victor Ponta n-a ieşit bine din toată campania electorală pentru demiterea preşedintelui. "Calitatea de preşedinte al PSD pe care o are domnul Ponta este puternic şubrezită astăzi", a spus fostul premier, adăugând că succesorul său de la Palatul Victoria este lipsit de "maturitate politică şi administrativă".

Ca un întreg, USL a suferit o înfrângere care s-a soldat cu scăderi în sondaje, consideră Ungureanu. "Rezultatul de la referendum a fost un eşec. (...) Indiferent de faptul că 7,4 milioane de romani au votat pentru suspendare, se lipeşte această etichetă de USL şi, evident, se înregistrează o scădere", a mai declarat preşedintele ICCD la The Money Channel.

Ungureanu este de părere că mai mulţi PNL-işti vor trece în viitor în tabăra noii alianţe clădite în jurul PDL. "O bună parte dintre membrii PNL au ce căuta, nu pot sa zic PNL în ansamblu, dar o bună parte, şi sunt destui, slavă domnului, care vor face acest pas", a mai spus Ungureanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite