Luhan: "Universitatea Oxford ar trebui să judece plagiatul premierului Ponta"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul Petru Luhan îi cere lui Victor Ponta o analiză a lucrării sale de doctorat de către un for mai presus de orice bănuială.

„Nu este normal ca subalternii prim-ministrului Ponta să dea un verdict în cazul lucrării sale de doctorat. Este o procedură imorală şi lipsită de orice urmă de credibilitate. Din întreaga tevatură - Uite Consiliul de Atestare! Nu mai e Consiliul de Atestare!- transpare implicarea directă a premierului Victor Ponta în influenţarea procesului decizional", declară Petru Luhan.

În acelaşi timp, europarlamentarul consideră că, pentru a evita conflictul de interese şi pentru a da dovadă de transparenţă, premierul Victor Ponta ar trebui să trimită lucrarea sa de doctorat Universităţii Oxford pentru o evaluare obiectivă. „Din câte ştiu Oxford are un soft specializat şi comisii de experţi în acest domeniu. Cred, că din respect pentru populaţie, Victor Ponta ar trebui să ne prezinte un verdict al unui for mai presus de orice bănuială".

Totodată, Petru Luhan conchide: „Cu ruşine trebuie să exprim faptul că foarte mulţi colegi străini din Parlamentul European, citind presa din ţările lor m-au întrebat cum este posibilă o guvernare sub bagheta unui plagiator".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite