Ludovic Orban l-a acuzat pe Victor Ponta că a provocat absența deputaților PSD de la ședința dedicată legii SRI

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul PNL Ludovic Orban
Deputatul PNL Ludovic Orban

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, după ce proiectul lui Cezar Preda a fost adoptat tacit de Cameră din cauza lipsei cvorumului, că deputații PDL și PSD i-au facut un cadou președintelui Traian Băsescu de ziua lui, aratând că, probabil, la PSD s-a dat mobilizare să nu vina la vot.

"Deputații PD și PSD i-au făcut un cadou președintelui Traian Băsescu de ziua lui. Nu pot să nu remarc faptul că, deși ieri au fost alături de noi, astăzi în băncile parlamentare, colegii noștri nu au fost prezenți. ", aafirmat Orban.
El a spus că la PNL a fost o mobilizare firească, asa cum exista în orice partid și crede că la "PSD a fost invers, o mobilizare să nu vină la vot. "
Întrebat ce spune despre faptul că Victor Ponta nu a fost prezent, Orban a răspuns: "Nu ma provocați. Nu pot să vă spun decât că este de acord ca serviciul condus de nașul domniei sale de căsătorie să aiba ofițeri care să efectueze cercetări penale, pentru ca altceva nu pot să vă spun. Absența de astăzi din rândul PSD a fost o absenta nenaturală".
Ludovic Orban a mai spus că din partea PNL au fost prezenți 42 de deputati din cei 54 și că va cere conducerii PNL să ridice aceasta problema în cadrul USL.
El a adăugat că PDL a fost la fel de penibil în comportament și a precizat că face aceste afirmații în numele PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite