VIDEO Ludovic Orban, alungat cu înjurături din Piaţa Universităţii: "Când ai dat peste ăla cu maşina cum a fost, mă? Beţivule!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la noul protest de marţi din Piaţa Universităţii nu au lipsit polticienii. Liderul PNL Ludovic Orban a venit marţi seara în Piaţa Universităţii, unde a fost primit cu ostilitate de către manifestanţi, care l-au înjurat şi chiar au vrut să îl agreseze.

Ajuns în Piaţa Universităţii, Orban a încercat iniţial să se alăture protestului în zona fântânii de la Arhitectură, dar a fost alungat de manifestanţi.

Liderul PNL a traversat bulevardul, ajungând în zona hotelului Intercontinental. El a fost însă imediat reperat de alţi protestatari, pentru că era înconjurat de mulţi jurnalişti. În momentul în care l-au recunoscut, protestatarii au început să îi strige lui Orban "Pleacă, pleacă!" şi "Nu te vrem!", scrie Mediafax.

Furia protestatarilor s-a amplificat, astfel că unul i-a strigat: "Când ai dat peste ăla cu maşina cum a fost, mă? Beţivule!".

Un altul l-a întrebat pe Orban despre autostrăzi şi infrastructură: "N-ai fost, bă, ministru? Unde sunt autostrăzile?".

Din zona Intercontinental, Orban a fost escortat de suita sa către complexul statuar din faţa TNB. Acolo, Orban a fost apostrofat de alţi protestatari. Unul dintre aceştia ţinea în mână un cap făcut din polistiren şi pictat, pe care i l-a arătat lui Orban: "Dacă nu pleci, aşa o să ajungi, fraiere!".

Împins, Orban a ajuns chiar să se urce pe soclul statuilor, însă acolo a fost reperat de şi mai mulţi protestatari, care s-au întors spre el şi au început să îl huiduie. "Pleacă" sau "Dispari" i-au strigat aceştia lui Orban.

Unul dintre cei prezenţi l-a întrebat pe Orban de ce nu a venit şi Crin Antonescu în Piaţa Universităţii. "O să vină, domnule", i-a raspuns un altul. "O să vină. Îl aşteptăm", a conchis primul.

După alte câteva minute, Orban, vizibil stânjenit, a fost scos din piaţă de şase dintre persoanele care îl însoţeau, prin părculeţul din faţa Teatrului Naţional.

Reproşurile la adresa lui Orban au încetat numai după ce, în faţa ministerului Agriculturii, liberalul a traversat, iar protestatarii au fost opriţi de jandarmi.

Orban a afirmat că nu regretă că s.a dus în Piaţa Universităţii, admiţând totuşi că nu se aştepta la unele dintre reacţii.

"Nu mă aşteptam ca unii dintre concetăţeni să mă primească în acest fel. Sunt supăraţi, sunt tracasaţi şi să nu uităm că au avut de-a face cu furia jandarmilor timp de mai multe zile. Nu îmi convine, dar îi înţeleg", a spus Orban.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite