Ludovic Orban: Mi s-a comandat dosar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a catalogat drept "minciuni" afirmaţiile şefului statului la adresa sa, susţinând că Băsescu a avut un comportament jenant şi lamentabil. Ministrul

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a catalogat drept "minciuni" afirmaţiile şefului statului la adresa sa, susţinând că Băsescu a avut un comportament jenant şi lamentabil. Ministrul transporturilor a atras atenţia asupra controlului pe care şeful statului îl are asupra serviciilor secrete şi a justiţiei, pe care le foloseşte pentru a fabrica dosare adversarilor politici.

"Băsescu fie deţine informaţii pe care nu ar trebui să le deţină, fie încearcă să dea comenzi în direct la televizor pentru a se fabrica dosare împotriva mea", a spus Ludovic Orban. El a precizat că se aştepta la un asemenea gest din partea preşedintelui, însă a fost surprins să constate că acesta a coborât la nivelul "mahalalei politice".

În opinia liderului liberal, Traian Băsescu nu poate vorbi de dreptate atâta vreme cât nu renunţă la imunitate pentru a se pune la dispoziţia justiţiei în cazul casei din Mihăileanu sau a dosarului "Flota". (Bogdan Costache)

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite