Lobby pentru ridicarea restricţiilor aplicate de Marea Britanie muncitorilor români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ridicarea restricţiilor de pe piaţa muncii din Marea Britanie aplicate lucrătorii români, înainte de termenul prevăzut (2014), este principala problemă a reprezentanţilor comunităţii de români din Regatul Unit, care i-au solicitat intervenţia deputatului de Diaspora William Brânză (PDL).

Democrat-liberalul va efectua, în perioada 9-11 septembrie, o vizită de lucru în Marea Britanie, pe agenda discuţiilor pe care le va purta cu românii stabiliţi în Marea Britanie figurând, potrivit unui comunicat, şi oportunităţile pe care statul român le oferă cetăţenilor care doresc să revină în ţară.

În cadrul vizitei, William Brânză, care este şi preşedintele comisiei parlamentare a comunităţilor de români din afara graniţelor ţării, va mai participa şi la inaugurarea şi dotarea biblioteci româneşti din Nottingham. Potrivit aceluiaşi comunicat, turneul vine ca urmare a invitaţiei de participare la hramul bisericii Ortodoxe Române „Sfinţii Petru şi Pavel" din Nottingham, care împlineşte trei ani de la înfiinţare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite