Liviu Dragnea, posibil candidat la alegerile parlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Teleorman, Liviu Dragnea, secretar general al PSD, a declarat, joi, că este posibil să candideze la alegerile parlamentare, după ce a avut discuţii în acest sens cu colegii şi a primit mai multe semnale de la cetăţeni

"Mă voi gândi foarte serios la decizia de a merge în Parlament, motivaţiile fiind diverse", a precizat Dragnea.

În opinia sa, o astfel de decizie "nu este deloc uşoară", după ce la alegerile locale din iunie a candidat pentru funcţia de preşedinte al CJ Teleorman şi a obţinut un scor foarte bun, prin cele peste 140.000 de voturi acordate de locuitori ai judeţului din sudul ţării.

Liviu Dragnea a afirmat că decizia de a candida pentru Parlament trebuie luată foarte repede şi de aceea se va face un sondaj "pentru a cunoaşte mai bine părerile oamenilor". "Până la 20 octombrie se vor stabili candidaţii USL din toată ţara pentru alegerile parlamentare", a spus secretarul general al PSD, potrivit Agerpres.

Dragnea a arătat că USL trebuie să aibă în Parlament între 50 şi 60 la sută din mandate pentru a deţine cvorumul necesar modificării Constituţiei în puncte esenţiale cum ar fi reforma administrativă sau dezvoltarea regională.

"Vara aceasta ne-a arătat că există în Constituţie lucruri neclare ce pot fi interpretate de instituţii ale statului, care sunt controlate de cineva, într-un sens nedorit de popor şi, de aceea, trebuie limpezite", a precizat Liviu Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite