Liviu Dragnea, despre mitingul de lansare a candidaţilor USL: "Vom face publice toate costurile"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Liviu Dragnea (dreapta) și premierul Victor Ponta
Liviu Dragnea (dreapta) și premierul Victor Ponta

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri cã va face publice toate costurile organizãrii mitingului de lansare a candidaţilor USL pentru alegerile parlamentare, adãugând cã totul s-a fãcut 'transparent şi pe documente'.

'Vom face publice toate costurile, pentru cã tot ceea ce s-a fãcut s-a fãcut transparent şi pe documente', a spus Dragnea, la finalul evenimentului.

Întrebat cât a costat închirierea stadionului, Dragnea a spus cã în jur de 40.000 euro.

El a adãugat cã la reuniunea de pe Arena Naţionalã s-a simţit determinarea tuturor celor din USL de a câştiga alegerile.

'A fost o întâlnire foarte bunã, un eveniment foarte bun, a fost foarte multã vibraţie în Arena Naţionalã, toţi colegii noştri au simţit şi am simþit şi eu la ei foarte multã dorinţã de victorie, foarte multã determinare ca pe 9 decembrie sã facem din România un nou început, puternic, statornic şi un drum serios cãtre dezvoltare. Vom respecta toţi partenerii europeni, vom privi cu foarte mult respect şi recomandãrile lor, dar vrem sã utilizãm toate drepturile noastre pe care le avem prin faptul cã suntem membri în UE cu drepturi depline. Vrem sã fim drepţi şi mândri şi respectaţi. Ceea ce este important sã ştie poporul român este cã ceea ce hotãrãşte sã facã va fi luat în seamã de toatã lumea şi din interior şi din exterior', a spus secretarul general al PSD.

El a mãrturisit cã a avut emoţii pentru organizare, în condiţiile în care evenimentul a fost cel mai mare organizat de un partid din România.

'Am fost foarte preocupat şi de faptul cã s-a ajuns greu la stadion cu autocare, cu microbuze, cu maşinile, pentru cã era şi orã de trafic intens. Au venit peste 75 mii de oameni. A ieşit cum mi-am dorit', a afirmat Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite