Dragnea: E puţin probabil să candidez la parlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Liviu Dragnea (dreapta) și premierul Victor Ponta
Liviu Dragnea (dreapta) și premierul Victor Ponta

Secretarul general al PSD Liviu Dragnea spune că este puţin probabil să candideze la alegerile parlamentare, el arătând că o decizie în acest sens este dificil de luat, având în vedere că a fost votat de 65% din teleormăneni pentru şefia Consiliului Judeţean.

"E puţin probabil (să candidez - n.r.). A apărut o discuţie între colegi în judeţ şi câţiva cetăţeni, dar e puţin probabil. Nu am luat decizia", a spus Dragnea.
El a arătat că propunerea de a candida i-a fost făcută de mai mulţi colegi de partid.

"Mai mulţi colegi, în ultima perioadă, nu au fost ei aşa foarte foarte mulţumiţi cu ce s-a întâlmplat în Parlament şi au simţit ei că dacă aş fi eu în Parlament poate ar fi mai bine", a spus Dragnea.

El a arătat că decizia de a candida la parlamentare e dificil de luat, având în vedere statutul său de preşedinte al CJ Teleorman.

"E o decizie dificilă. Acum câteva luni am candidat, am obţinut 65%, circa 140.000 de oameni m-au votat. Nu am luat decizia, dar e puţin probabil să o iau. O să facem şi un sondaj în judeţ. Mă interesează foarte mult să văd ce părere au cetăţenii, pentru că până la urmă ei îţi dau legitimitatea", a mai spus Dragnea.

Secretarul general al PSD Liviu Dragnea a declarat, vineri, că este posibil să se înscrie pe listele de candidaţi ai USL pentru alegerile parlamentare, susţinând că se va face un sondaj "pentru a cunoaşte mai bine părerile oamenilor".

Liviu Dragnea a afirmat, într-o conferinţă de presă, că în ultimul timp cetăţenii i-au transmis direct, prin telefon sau în scris că ar fi oportun să candideze la alegerile parlamentare pentru a le reprezenta interesele.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite