Lista miniştrilor s-a născut greu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Boc
Emil Boc

Premierul desemnat Emil Boc a anunţat ieri lista miniştrilor, pe care a trimis-o în Parlament împreună cu programul de guvernare. Pentru Ministerele Agriculturii şi Educaţiei s-au găsit variante pe ultima sută de metri. Miniştrii propuşi iniţial au refuzat portofoliul „din motive personale“.

Emil Boc, din nou premier Noul cabinet Boc va avea un premier, un vicepremier fără portofoliu şi 15 miniştri. Lista celor propuşi, anunţată ieri oficial, cuprinde atât nume vehiculate în ultimele zile de presă, dar şi surprize.

Pentru Ministerul Educaţiei a fost propus iniţial, după votul din cadrul PDL, Cătălin Croitoru, însă acesta a renunţat din cauza unor „motive personale", după cum a declarat Boc. Şi Orest Onofrei, propus vineri pentru Agricultură, a anunţat că renunţă la desemnare, locul acestuia fiind luat în noul Cabinet de independentul Mihail Dumitru.

Emil Boc, din nou premier

Emil Boc a fost desemnat pentru a două oară premier de către Traian Băsescu. A preluat postul de prim-ministru în decembrie 2008. Boc a fost primarul oraşului Cluj-Napoca. Este singurul premier din ultimii 20 de ani demis prin moţiune de cenzură.

No title
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite