Liliana Mincă, candidatul PC pentru colegiul 19

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PC Daniel Constantin a anunţat astăzi că Biroul Politic al partidului a decis să o propună pe Liliana Mincă, fost director general al Loteriei, pentru a candida în colegiul 19 pentru un loc de deputat, decizia urmând a fi comunicată şi PSD.

Constantin a precizat că această decizie a PC va fi adusă la cunoştinţa PSD deoarece conservatorii sunt în alianţă cu social-democraţii şi trebuie să existe un candidat comun al Alianţei PSD+PC înregistrată la Tribunal.

"Este hotărârea Biroului Politic al PC aceea de a avea candidat propriu la alegerile din colegiul 19, pe doamna Liliana Mincă, o hotărâre pe care o vom aduce la cunoştinţa PSD pentru că suntem într-o alianţă politică care funcţionează la nivel parlamentar şi trebuie să fie o decizie comună, deci propunerea va trebui să aibă atât avizul PC cât şi al PSD atâta timp cât această alianţă este înregistrată la Judecătorie", a mai spus Constantin.

El a spus că PC va cere şi sprijinul PNL pentru candidatura Lilianei Mincă, deoarece liberalii au declarat public că vor susţine candidatul Alianţei PSD+PC în Colegiul 19.

Data propusă pentru organizarea alegerilor parlamentare parţiale în Colegiul 19, pe locul de deputat rămas vacant în urma demisiei Danielei Popa (PC), este 25 aprilie şi a fost inclusă într-un proiect de hotărâre de guvern, care este discutat în şedinţa de astăzi a Executivului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite