Liderii PSD îşi numără membrii de partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea social-democraţilor va realiza un recensământ intern. Potrivit unor surse din partid, numărul membrilor a început să scadă treptat, odată cu trecerea PSD în Opoziţie, de la 450 de mii la circa 250 de mii în prezent.

Numărătoarea activului de partid va fi realizată până în toamnă, cu ajutorul unei aplicaţii web, care va permite o evidenţă informatizată. „Pentru a avea acces la această aplicaţie, este necesar ca pe calculatorul folosit pentru introducerea datelor să existe o conexiune la internet”, se explică în „varianta simplificată” a ghidului pentru utilizarea aplicaţiei, document distribuit tuturor operatorilor partidului. Care vor trebui să se înarmeze cu multă răbdare pentru a reuşi să completeze toate cele 47 de câmpuri ale aplicaţiei.

Cum liderii PSD au fost curioşi să afle nu doar numărul membrilor formaţiunii, ci şi mass-media pe care le preferă aceştia, operatorii vor trebui să completeze sârguincioşi rubricile referitoare la ziarele, radiourile şi posturile TV pe placul social-democraţilor de la talpa partidului. Şefii PSD au avut şi o altă curiozitate: cât de instruiţi sunt membrii propriului partid. Ca urmare, cei în cauză vor fi nevoiţi să „raporteze” la centru „limba străină şi nivelul de cunoaştere”.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a anunţat recent că, odată încheiată luarea în evidenţă a tuturor social-democraţilor, se va trece la eliberarea cardurilor de membru PSD. Social-democraţii vorbeau cu câteva luni în urmă despre posibilitatea ca posesorii cardurilor de membru PSD să beneficieze de reduceri la anumite supermarketuri, dar intenţia nu s-a concretizat până în acest moment.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite