Liderii PDL, atac la Ponta: Probabil portarul de la PSD le-a scris programul de guvernare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adriean Videanu, atac dur la Victor Ponta
Adriean Videanu, atac dur la Victor Ponta

Liderii PDL au lansat ofensiva împotriva guvernului Ponta. Adriean Videanu şi Vasile Blaga au criticat dur programul de guvernare al USL şi modul în care a gestionat guvernul problema Olchim. Blaga a precizat că "programul este o colecție de erori, minciuni și bune intenții".

„Înțeleg de ce refuză dezbatarea publică, pentru că nu au un program de guvernare în adevăratul sens al cuvântului. USL dorește să câștige alegerile mințindu-i în continuare pe români, iar programul este o colecție de erori, minciuni și bune intenții care din păcate nu au acoperire cu resurse. Ar fi trebuit prezentat și bugetul pe 2013 ca să vedem care sunt resursele pe care le alocă pentru promisiunile pe care le fac. Probabil portarul de la PSD l-a scris. Programul este impregnat cu acuze la adresa adversarului politic”, a spus Videanu.

Adriean Videanu nu a ratat ocazia de a marja din nou pe insuccesul privatizării Oltchim. „Cei din USL Introduc termenul de băieții proști care au reușit să aibă o pierdere de peste 100 de milioane de euro la Hidroelectrica. Ei spun că au salvat Oltchimul, să se ducă Victor Ponta la Râmnicu Vâlcea să le spună oamenilor asta, să vedem ce reacție au”, a mai spus Videanu.

La rândul său Vasile Blaga l-a criticat pe Victor Ponta că îşi dedică timpul campaniei electorale şi nu rezolvării problemelor presante ale ţării. ”După 9 decembrie, o guvernare USL ar avea un singur efect: ”oltchimizarea” economiei României pentru că ceea ce a făcut Ponta la Oltchim se pregătește să facă la Hidroelectrica, la CFR Marfă, la Tarom. Alte zeci de mii de anagajați și-ar pierde locurile de muncă și ar ieși iar în stradă”, a conchis Vasile Blaga. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite