Liderii UDMR nu au fost invitaţi la petrecerea lui Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laszlo Borbely
Laszlo Borbely

Liderii UDMR au fost singurii membri ai coaliţiei guvernamentale care nu au fost invitaţi la aniversarea lui Traian Băsescu de la Vila Lac.

Ministrul Mediului Laszlo Borbely a declarat că nu a primit niciun fel de invitaţie, nici el, nici colegii săi din UDMR.

"N-am primit invitaţie, nu ştiu cine a fost invitat. Fiecare om decide, când e ziua lui de naştere, pe cine doreşte să invite la ziua lui de naştere. Nu cred că e o altă problemă. Dar eu n-am primit invitaţie", a spus Borbely, adăugând că, din câte ştie, nici alţi membri ai Uniunii nu au fost invitaţi.

"Nu ştiu de ce nu au fost invitaţi. Dar nu cred că a fost cu intenţie", au comentat surse parlamentare din coaliţie.

Preşedintele împlineşte mâine 60 de ani, dar şi-a sărbătorit ziua în avans întrucât parlamentarii coaliţei pleacă în teritoriu la sfârşit de săptămână.

UDMR este formaţiunea care s-a opus unor priorităţi legislative cerute de Traian Băsescu, printre care reorganizarea administrativă şi modificarea legii electorale.

În plus, deşi conştienţi că nu au şanse de reuşită la vot, liderii UDMR au mai propus recent eliminarea din Constituţie a caracterului de stat naţional.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite