Liderii PSD-Moldova se tem de trădare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O parte din preşedinţii de filiale l-au sunat pe Miron Mitrea să-l întrebe de ce nu îi face campanie lui Cristian Diaconescu în Bucureşti "Ce se întâmplă cu campania de la

O parte din preşedinţii de filiale l-au sunat pe Miron Mitrea să-l întrebe de ce nu îi face campanie lui Cristian Diaconescu în Bucureşti

"Ce se întâmplă cu campania de la Bucureşti?" şi "Ce faceţi cu Cristian Diaconescu?" au fost principalele întrebări pe care şefii PSD Botoşani şi Suceava le-au pus lui Miron Mitrea.

Directorul campaniei PSD, Miron Mitrea, a avut o zi destul de dificilă miercuri. El a primit mai multe telefoane din partea liderilor PSD Botoşani şi Suceava prin care a fost tras de mânecă pentru modul în care se desfăşoară campania electorală în Bucureşti, potrivit unor surse din partid. Primul care a sunat a fost preşedintele PSD Botoşani, Constantin Conţac.

"Ce faceţi cu Diaconescu? Noi ne luptăm aici, câştigăm, şi voi ce faceţi la Bucureşti? Îl pusarăm pe omul ală la primărie şi decizia s-a oprit aici?", i-a spus la telefon Conţac lui Mitrea. Simţind momentul dificil, Mitrea a început să se eschiveze, argumentând că în Bucureşti campania electorală a demarat mai greu, că sunt unele probleme care se vor remedia cât de curând.

Mîrza, revoltat de mersul campaniei

Nu s-a încheiat bine discuţia între Mitrea şi Conţac, că şeful PSD Suceava, Gavril Mîrza, l-a sunat pe fostul secretar general al partidului.

"Ce-i faceţi lui Diaconescu? Eu mă bat aici cu Flutur, ne luptăm parte în parte, dar ce se întâmplă în Bucureşti?!", i-ar fi spus Mîrza lui Mitrea. La fel ca în cazul lui Conţac, Mitrea a dat asigurări că problemele din campanie se vor remedia.

"Aveam impresia că-i părăsit"

Constantin Conţac a confirmat discuţia purtată cu Mitrea. "Aveam impresia că-i părăsit, că nu e sprijinit. Noi, în Botoşani, suntem vreo 40 de inşi şi lucrăm ca o echipă.

Ni s-a părut că e singur", a declarat Conţac. El a mai spus că nu şi-a făcut decât datoria când a semnalat la centru o stare de nelinişte a pesediştilor botoşăneni despre sprijinul de care are parte fostul ministru de justiţie. "Oamenii din Botoşani au o stimă şi un respect deosebit pentru Diaconescu", a adăugat Conţac. El a susţinut chiar că procentele PSD în Botoşani au crescut cu 8% când s-a anunţat candidatura lui Cristian Diaconescu.

În ceea ce priveşte campania din Bucureşti, Conţac este optimist: "Domnul Mitrea mi-a spus că s-a unit cu Marian Vanghelie, care e un om de acţiune şi ce promite face".

Iliescu una spune, alta fumează

Cu toate că Ion Iliescu a fost cel care a dorit să aibă ieşiri publice alături de Cristian Diaconescu, preşedintele de onoare al PSD continuă să facă declaraţii şocante.

Miercuri seară, la Braşov, Iliescu a spus că PSD îl va susţine pe Sorin Oprescu dacă în turul doi fostul pesedist se va confrunta cu Blaga sau cu Orban. El a spus că nu este exclus ca PSD chiar să facă campanie pentru Oprescu în turul doi, dacă se va lupta cu canidaţii PD-L sau PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite