Liberalii şi-au desemnat secretarii de stat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vicepreşedintele Relu Fenechiu a anunţat lista secretarilor de stat liberali
Vicepreşedintele Relu Fenechiu a anunţat lista secretarilor de stat liberali

Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu a anunţat, luni, că în şedinţele Biroului Politic Central şi a Consiliul Naţional Executiv s-au stabilit şi votat nominalizările pentru secretarii de stat propuşi de partid, între care sunt Cluadiu Doltu, Eugen Ciorici, Stelian Fedorca, Ovidiu Artopolescu.

Astfel, la ministerul Finanţelor, secretari de stat din partea PNL a fost nominalizaţi Claudiu Doltu şi Eugen Ciorici.
La Ministerul Justiţiei a fost nominalizat Ovidiu Putura, iar la ministerul Apărării, Sebastian Huluban.
La Ministerul Agriculturii secretar de stat va fi Gheorghe Albu iar la ministerul Muncii, Denisa Pătraşcu, secretar de stat la Ministerul Educaţiei fiind nominalizat Stelian Fedorca.
Secretar de stat la Ministerul de Externe va fi, din partea PNL, Dan Petre, iar la Ministerul Transporturilor, Septimiu Buzaşu.
La Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a fost nominalizat din partea PNL Marcel Boloş, iar la Mediu, Mugurel Cozmanciuc.

La Ministerul Culturii, secretar de stat a fost votat de PNL Sergiu Nistor, iar la Ministerul Comunicaţiilor a fost nominalizat CEO-ul a două mari companii multinaţionale, Ovidiu Artopolescu.

Vicepreşedintele PNL a arătat că toţi cei nominalizaţi de PNL pentru funcţiile de secretari de stat sunt foarte buni profesionişti, o parte dintre ei fiind membri de partid, iar o parte nefiind membri în PNL.

Fenechiu a mai spus că la Ministerul de Interne liberalii nu doresc ca secretarii de stat să fie nominalizaţi pe criterii politice, iar la Relaţia cu Parlamentul PNL nu va numi secretar de stat.

O parte dintre aceştia au fost deja numiţi în funcţii prin decizii ale premierului Victor Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite